Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

zaal huren:

Heeft u een feestje maar thuis geen ruimte,

dan kunt u bij ons een zaal huren en toch alles zelf regelen.

Zo doet u zelf de inkoop en richt u de zaal in zoals u dat zelf in gedachten heeft. voordeel daarvan zijn natuurlijk dat de kosten een stuk lager liggen dan wanneer u alles uit handen geeft , echter betekend dat wel dat ook de nazorg (opruimen , het afval, de schoonmaak ent.) voor u zijn.

De kosten van de zaal zijn 375 euro voor de zaal voor 5 uren incl. koeling en tapinstallatie, 175 euro gebruik van de keuken incl. apparatuur borden en bestek. vaatwasser enz.

De borg bedraagt 175 euro die u terug krijgt als na het gebruik van de zaal alles weer naar behoren is opgeruimd en gepoetst.

Nu gebeurt het uiteraard dat u na het feest helemaal geen zin meer heeft om ook nog te gaan poetsen dan is er de optie om het af te kopen , dan zorgen wij voor het poets gedeelten . De kosten bedragen 175 euro wat gelijk is aan de borg.

Opbouwen van de zaal en versieren kan in overleg ,daar zijn overigens geen extra kosten aan verbonden.

voor meer info. kunt u contact opnemen met : Astrid 06-14227438 of 046-4758009 tussen 09.00 uur en 12.00 uur of na 18 uur.